14. Juni
I disse dager vil sommertilbud på parafin og fyringsolje komme i postkassen til våre villa-kunder. Pleier vanligvis å kjøre dette ut i slutten av august og september.
Ny dieselstasjon i Sokndal
16. Mars
Vi har nå åpnet ny dieselstasjon i Sokndal, i Rekeland rett ved Inpro AS og Mydland Tanktransport AS. Her selger vi Blank diesel og Farga diesel. Terminalen her er åpen for VISAkort og våre firmakort.
Multianlegget på Skurve
2. Februar
5. febuar 2016 hadde vi offisiell åpning av Norges første multianlegg, på Skurve. Her selger vi 100% fornybart drivstoff, AdBlue, BF95 bensin, farga diesel og blank diesel på en og samme stasjon. Dette er en stasjon med mulighet til å bruke VISA kort, og i tillegg har våre firmakunder anledning til å bruke sine firmakort her.
25. Januar
I 2016 har vi oppgradert og utvidet i bilparken vår, til totalt 8 biler i Jæren -, Agder - og Haugaland Olje AS. Med tanke på miljøkrav har vi i dag 5 stk EURO 6, 2 stk EURO 5 og 1 stk EURO 4. Jæren Olje AS har kjøpt 2 nye Scania G 490, Agder Olje AS har utvida med 1 brukt Scania G 480, og Haugaland Olje AS har starta opp med 1 brukt Mercedes Actros 2553.
Ny og oppdatert stasjon på Bryne
9. Januar
Vi har fått ny og oppgradert fyllestasjon på Bryne. Anlegget befinner seg fortsatt i Vardheia, nå i Robotveien 3 ved Nortemp. På tankene har vi Blank diesel, Farget diesel og AdBlue. Firmakort er nødvendig for å kunne benytte seg av denne stasjonen.